Sport en ontspanning

Actieve ontspanning

trampolinepark

Jump Play

Jumplay brengt trampoline springen naar ongekende hoogtes. Geschikt vanaf 3 jaar. Begeleiders op het park die instaan voor veiligheid en entertainment.
TENNIS & padel

Sportcomplex Gistel

Sportcomplex Ghistelehof biedt tal van sportfaciliteiten dichtbij het centrum van Gistel. Zo is er mogelijkheid tot tennis (in- & outdoor), padel, en fitness.
Brugse Ommeland fietsen
fietsen

Brugs Ommeland

Maak je keuze uit de vele uitgewerkte fietsroutes in het Brugs Ommeland. Ze brengen je stuk voor stuk langs de mooiste kastelen en abdijen in de regio.
(brom)fietsen

Fiets of vespa huren

Voor fiets- en vespa verhuur van zowel gewone fietsen als e-bikes kan je bij ons terecht. Vraag meer info op bij uw reservatie en wij zorgen dat alles klaar staat.
Watersporten

Het Buitenbeentje

Bij het Buitenbeentje is er ruime keuze om de pracht de Westhoek te ontdekken. Door het huren van een kajak, motorboot of gocart trek je op avontuur.
bellewaerde
Pretpark (familie)

Bellewaerde

Een dag met de hele familie vol fun, avontuur en spectaculaire ontdekkingen. De zalige familieattracties doen iedereen daveren van plezier.
pretpark (kinderen)

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is een themapark van Studio 100. In het park hebben optredens plaats van kinderhelden als Samson en Marie en Kabouter Plop.
Boudewijn-Seapark
Pretpark (dolfinarium)

Boudewijn Seapark

Zin in een dolfijne dag vol avontuur? Kom dan naar Boudewijn Seapark! Geniet van de verschillende shows en ontdek alle attracties, zowel indoor als outdoor!

Genieten en ontstressen

Villa Aqua
Welness & beauty

Villa Aqua

U kunt er relaxen in de verschillende sauna's, de whirlpool, het cocooningbad en de zwembaden. Als u snakt naar meer, dan kunt u genieten van een hele reeks schoonheidsverzorgingen.
Sileau
Welness & beauty

Sileau

Stap binnen bij Sileau en laat de stress en dagelijkse sleur achter je. Kom jezelf verwennen in 400 m2 publieke sauna en wellness of laat je verwennen met een massage of scrubbing.