EET, ONTDEK EN GENIET

Een samenvatting van onze favoriete plaatsjes

Dichtbij is veel te beleven

Gezellig tafelen, fietsroutes, wandelen, molens, abdij Ten Putte, … . In Gistel is alles aanwezig. U kunt ter plaatse ontspannen in ons binnenzwembad. Fietstoeristen kunnen bij ons een fiets huren. Hiervoor werken we samen met een fietsverhuurder die uw fiets naar wens aan huis levert zodat u bent verzekerd van kwaliteit. Ook vespa's kunnen aan huis geleverd worden. Amico ligt op 1.5 km van de afrit Gistel langs de E40 en op wandelafstand vindt u bushalten richting Oostende, Brugge, Torhout en ook supermarkten, apotheek, bank, … zijn niet ver weg. Toch komt u bij Amico in een oase van rust met wijds zicht op de velden. Op 1km wandelen van het vakantiehuis ligt ons landbouwbedrijf waar we dagelijks koeien melken. Indien u het wenst kunt u het reilen en zeilen van ons bedrijf mee beleven. Als vakantiewoning voorzien wij geen catering maar door samenwerking met lokale handelaars kan op zondag uw ontbijt aan huis worden geleverd of kan bij aankomst een lekkere schotel worden voorzien zodat uw vakantie meteen kan beginnen.

SPORT EN ONTSPANNING

Ben je een sportfanaat of eerder een onstpannen ontdekker? Ontdek ons ruim aanbod sportieve en rustige activiteiten zowel buiten als binnen. Een actieve jongerenvakantie of een ontspannen vakantie? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

Bezoek je graag de plaatselijke trekpleisters? Vul je je dagen het liefst met zoveel mogelijk bezienswaardigheden te bezoeken? Wij hebben voor jou een selectie bezienswaardigheden en toeristische attracties opgelijst. Zo hoef je helemaal niets te missen!

ETEN EN DRINKEN

Bij een geslaagde vakantie hoort ontegensprekelijk lekker eten. Ben jij ook zo'n fijnproever? Zet dan maar snel je tanden in onze onweerstaanbare selectie restaurants en bars. Zo krijg je de kans kennis te maken met de lokale keuken. Geniet van heerlijke specialiteiten, plaatselijke delicatessen en fijne streekbieren!

MEER INFO?

Wenst u meer te weten over een bepaalde activiteit? Neem contact met ons op en wij geven u met plezier meer informatie.