Eten en drinken

Restaurants

Gistel

Molenhoeve

De Molenhoeve, gelegen op de site van de Oostmolen, is een leuke familiale brasserie die beschikt over een uitgebreide menukaart. Het groot terras is kindvriendelijk ingericht met een speeltuin.
PlatPrefere
Snaaskerke

Plat Préféré

Restaurant Plat Préféré is ontstaan uit een familiale traditie van lekker eten en gezellig tafelen. In een sfeervolle omgeving geniet u van een mooi culinair moment aan correcte prijzen.
paviljoentje
GISTEL

Paviljoentje

Naast het smaakvol ingericht restaurant beschikt het Paviljoentje over een gezellige tearoom en een mooi zonneterras met speeltuin. Met groepen kunt u steeds vooraf een menu bespreken.
Kallebasse
Moere

De Kallebasse

Al 35 jaar gekend en gesmaakt voor zijn gastvrije en royale keuken. Met als huisspecialiteiten: côte à l’os, lamsvlees, ribbetjes, en spaghetti. Eerlijke gerechten met ruime porties voor een eerlijke prijs.
Spijshuis Godelieve
Gistel

Spijshuis Godelieve

Deze voormalige 17de eeuwse herberg werd van kelder tot nok gerestaureerd. Vandaag is het een sfeervol restaurant, bistro en tearoom met een fijn zomerterras.
LaGare
GISTEL

La Gare

La Gare is gelegen langs de fietsroute' groene 62'. Hier kunnen de fietsers even uitrusten op hun zongericht terras, waar ze een natje en een droogje kunnen nuttigen.
De Lysse
MOERE

De Lysse

Sinds 1993 staat chef Hans Onraedt achter het fornuis van Restaurant De Lysse. Hij waakt erover om enkel met de beste en meest verse producten te werken die met zorg worden bereid.
de ratatouille
ZEVEKOTE

De Ratatouille

In 2012 zijn ze geopend, ze hebben gekozen voor een huiselijk, gezellig en warm interieur waar iedereen welkom is en waar je kan genieten van huisgemaakte pizza's en pasta's.
Gistel

Bella Italia

Pizzeria Bella Italia is een Italiaans restaurant in het centrum van Gistel vlakbij de markt en het oud stadhuis. Je kunt er terecht om pizza en pasta ter plaatse te nuttigen maar evengoed om af te halen.
GISTEL

Le Pavillon

In 2005 zag Chang Long de kans om zich te vestigen in het charmante Gistel, zo ontstond Le Pavillon. Samen met zijn enthousiast keukenteam wordt authentieke aziatische gastronomie gecreëerd.

Ontbijt & Lunch

GISTEL

3D Lunch

Hip lunchadres voor ontbijt, koffie, pasta's, pizza, wraps, salades, snacks, burgers en meer in hartje Gistel. Trendy interieur en democratische prijzen.
Brus
GISTEL

Brus

Broer en zus (samen 'Brus') verwelkomen je in hun fijn eethuisje voor het ontbijt en de lunch. Bij mooi weer kan je een plekje kiezen op het zonnige terras.
Sansuniek
GISTEL

Sansuniek

Voor een heerlijk ontbijt, een dagverse lunch of snack. Kom gezellig bijpraten met een lekker kopje koffie of thee met huisgemaakte pannenkoeken of wafels.
Amarant
GISTEL

Amarant

Feestjes op maat. Wens je enkel te eten of mag het iets meer zijn? Muziek of een optreden, gezelschapsspelen, foute party of een moordspel.

Café en Tearoom

DD BaR
Gistel

DD BaR!

DD BaR is een gezellige sport-drinks en lounge bar in het complex Ghistelehof. Tijdens de zomer is er buiten een mooie zomerterras gelegen tussen de tennis- en padelpleinen.
GISTEL

De Kroon

Bij Café De Kroon heb je een ruime keuze aan lekkere bieren. Recent vernieuwd is De Kroon een warm en gezellig café! Tijdens de zomer kun je genieten op het zomerterras.
Teas & Bees
GISTEL

Teas & Bees

In het gezellige theecafé Teas & Bees is er voor ieder wat wils. Je kunt er niet enkel lekkere theeën drinken maar ook warme dranken, koude dranken, wijn en verschillende biersoorten.
GISTEL

Sportkaffee J&J

Wordt aangevuld
unnamed
SNAASKERKE

Herberg Cornelius

Wordt aangevuld
unnamed
GISTEL

Castellum

Wordt aangevuld
unnamed
GISTEL

Den lange avond

Wordt aangevuld
unnamed
Moere

Molenhof

Wordt aangevuld
unnamed
Gistel

Swimmingpool Dann

Wordt aangevuld
unnamed
GISTEL

De Kraeye

Wordt aangevuld
unnamed
Gistel

Sportwereld

Wordt aangevuld
unnamed
GISTEL

E-voila

Wordt aangevuld